Христове Спілкування - євангельська церква м. Львів

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

© 2016 Церква "Христове Спілкування".

Піст—це духовний інструмент, який Бог використовує, щоб поширювати своє царство, змінювати долі країн, розпочинати відродження та приносити перемоги в людські життя. Церкви та служіння Every Nation починають кожен новий рік з п'яти днів молитви та посту, щоб змиритися перед Богом, посвятити себе йому у майбутньому році, і разом налаштуватися на прорив.

ПІДГОТОВКА ДО ПОСТУ

І сказав Ісус до народу: Освятіться, бо Господь узавтра чинитиме чуда поміж вами.
(Ісус Навиy 3:5)

Моліться—приділіть час читанню Біблії перед тим як поститись. Попросіть Святого Духа, щоб Він направляв ваші молитви. На сторінках 9-12, запишіть ваші цілі розвитку віри та конкретні молитовні потреби вашої сім'ї, друзів, церкви та країни.

 

Налаштовуйтесь—моліться про піст, який ви зібралися брати, і заздалегідь налаштовуйтесь на нього. Запишіть свій план на ст. 7. Попросіть у Бога благодаті, щоб Він допоміг вам слідувати вашим рішенням.

 

Дійте—почніть зменшувати ваші порції за кілька днів до посту. Уникайте їжі з великим вмістом цукру та жиру. Заздалегідь обмежте фізичні та соціальні заходи, що будуть протягом тижня посту. Попросіть когось підтримувати вас молитвами протягом вашого посту і попросіть їх підписати ст. 10.

 

ПРИМІТКА: Проконсультуйтеся з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте груддю або приймаєте ліки. Якщо ваш стан не дозволяє вам взяти повний піст, визначте, що найкраще вам підійде.

ПІД ЧАС ПОСТУ

А Він [Ісус] відповів і промовив: Написано: Не хлібом самим буде жити людина, але кожним словом, що походить із уст Божих.

(Від Матвія 4:4)

Зосередьтеся—виділіть час, щоб проводити час з Богом. Будьте відкриті до Божого Слова та до ведення Святого Духа.

 

Моліться—відвідуйте хоча б одну молитовну зустріч у вашій місцевій церкві. Протягом тижня моліться за вашу сім'ю, церкву, пасторів, країну, приміщення та служіння. 

 

Перенаповнюйтесь—замість прийому їжі моліться та читайте Біблію. Пийте багато води та відпочивайте наскільки це можливо. Будьте готові до тимчасових приступів фізичної слабкості та емоційної нестабільності, такої як нетерплячість чи дратівливість.

ЗАВЕРШЕННЯ ПОСТУ

І оце та відвага, що ми маємо до Нього, що коли чого просимо згідно волі Його, то Він слухає нас. 15. А як знаємо, що Він слухає нас, чого тільки ми просимо, то знаємо, що одержуємо те, чого просимо від Нього.

(1 Івана 5:14,15)

Їжте—поступово почніть споживати тверду їжу. Вашому організму потрібен буде деякий час, щоб звикнути до нормальної дієти. Почніть з фруктів, соків і салату, а згодом додайте ще овочі. Споживайте невеликі порції протягом дня.

 

Моліться—не здавайтеся! Довіряйте Божому керівництву та вірності. Нехай ваша оновлена любов до Бога буде з вами протягом всього року. Будьте у вірі, щоб Бог міг відповідати на ваші молитви.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now